TWI 2.0 Training biedt diverse trainingen en workshops die vanuit de originele TWI methode zijn ontwikkeld. Dit zijn gestandaardiseerde trainingen om de vaardigheden over TWI over te brengen. Deze trainingen kunnen in een open training worden gevolgd of inhouse gegeven worden.

Deelnemers aan de certificerende TWI 2.0 trainingen kunnen een TWI 2.0 Schrijver, Trainer en/of Auditeur certificaat behalen na het doorlopen van de training en het behalen van de audit(s).

Voor al onze trainingen/ workshop TWI 2.0 geldt een minimaal aanvangsniveau MBO 2. Na het volgen van 1 van de TWI 2.0 trainingen ben je in staat zelf aan de slag te kunnen met TWI 2.0, houdt er rekening mee dat je nog de nodige kilometers moet maken in de praktijk om TWI 2.0 volledig te beheersen. Dit kost circa 2 maanden. Je mag het gerust vergelijken met het behalen van je rijbewijs. TWI 2.0 kan je tevens in de praktijk begeleiding nadat je gecertificeerd bent.

 • TWI 2.0 Kennismakingsworkshop

  Zelf een keer het effect van TWI 2.0 ervaren? Meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop TWI 2.0.

 • TWI 2.0 Schrijver en Trainer

  De TWI 2.0 werkwijze brengt een compleet nieuw ontwikkelde kijk op de bewezen TWI methode. Tijdens deze training leer je...

 • TWI 2.0 auditeur

  Tijdens deze training komen alle elementen van het auditeren volgens de TWI 2.0 methode aan bod. Het volgen van de TWI 2.0 training is een voorwaarde om deel te nemen.

 • CP-TEST

  Competentie en persoonlijkheids test gericht op doorgroeien of plaatsing op specifieke functies.

 

Indien U een klacht wilt indienen, kunt U onze klachtenprocedure volgen:

Klachtenprocedure TWI 2.0